Inschrijving training groep 4
Om aan alle bestaande regels en veiligheidsvoorschriften betreffende de Corona-preventie te kunnen voldoen hebben we nog een extra maatregel doorgevoerd.

Er is een advies om de bestaande ruimte bij indoorsport (12 +) zo te verdelen dat er ongeveer 10m² per persoon voorzien is; concreet betekent dit dat we 16 personen op de mat mogen toelaten. Via onderstaande formulier kan je je inschrijven. Dit moet ons een beeld geven van het aantal deelnemers per training. Mogelijk zullen we via dit systeem nog mensen moeten teleurstellen op woensdag maar het is de bedoeling van zoveel mogelijk judoka’s op de mat te krijgen, liefst tweemaal 16 personen.

Voor evidente reden is de eerste groep (4a) voorbestemd voor de jeugdige judoka’s vanaf 12 jaar maar we gaan geen maximum leeftijdsgrenzen vastleggen, m.a.w. het kan zijn dat er ook eens een persoon die meestal met 4b wil meetrainen naar de groep van 4a zal komen of omgekeerd. Het is wel degelijk de bedoeling dat we zoveel mogelijk judoka’s de kans bieden om te trainen op woensdagavond rekening houdend met de bestaande adviezen omtrent veiligheid en preventie tegen het Corona-virus.

Je zal een bevestigingsmail krijgen na een succesvolle inschrijving.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com