Een blessure, wat nu?

Als u een blessure oploopt tijdens een training, ontmoeting, competitie,... dan dienen er enkele zaken in orde gebracht worden:

  • Onderstaand aangifteformulier dient ingevuld te worden:
    • Deel 1: "Identiteit van de verzekeringsnemer" moet u niet invullen
    • Het is belangrijk om een geneeskundig getuigschrift te laten invullen. (Zie laatste pagina in het aangifteformulier)

  • Vervolgens kan u het aangifteformulier naar ons algemeen e-mailadres sturen. Gelieve zeker ook uw rekeningnummer te vermelden, zodat dit doorgegeven kan worden aan Ethias. Als er nog vragen/onduidelijkheden zijn bij het invullen, aarzel niet om ze te stellen.

We zullen nadien het dossier aanmaken bij Ethias. Eens dit aangemaakt is, brengen we u op de hoogte. Ethias zal nadien contact met u opnemen voor verdere afhandeling.

Hopelijk herstelt de blessure nu spoedig en goed. Als u volledig herstelt bent, dient u een genezingsattest aan te vragen. Dit kan u aanvragen bij bvb de huisarts. Dit genezingsattest dient ook aan Ethias bezorgt te worden. Hiermee kunnen ze namelijk de blessure afsluiten. Het dossier kan nog open blijven.

Het is belangrijk om het genezingsattest door te sturen naar Ethias. Dit vermijdt namelijk een conflict tussen deze blessure en een (mogelijks) volgende blessure.

 

Free Joomla templates by Ltheme