Informatie nieuwe leden

Vooreerst bedankt voor uw interesse in onze judoclub!

Ons judoseizoen start elk jaar in september. Tijdens deze maand kan je als starter gratis proeven van de judosport. Iedereen ouder dan 5 jaar is van harte welkom tijdens onze trainingen. We trainen tweemaal per week:

  • Woensdag: 16u30 - 17u30
  • Zaterdag: 13u30 - 14u30 

Hieronder vind je enkele praktische zaken:

Inschrijving

We vragen aan iedereen om het formulier 'Inschrijving nieuwe leden' (link) in te vullen, vooraleer je deelneemt aan een training. Na het invullen van dit formulier kunnen we het nodige doen op vlak van verzekering. 

Locatie

Onze dojo bevindt zich in de sporthal van Merchtem (Dendermondestraat 25, 1785 Merchtem).
U neemt de gang waar de kleedkamers zich bevinden en onze dojo bevindt zich op het einde van de gang. 

Lidgeld

Een overzicht van het lidgeld kan je terugvinden in het menu 'Algemeen' > 'Lidgeld' (link). Het lidgeld is geldig voor een volledig judoseizoen (01/09 - 30/06) met 2 trainingen per week. Dit lidgeld bevat ook de verzekering en de vergunning van Judo Vlaanderen. Het lidgeld van nieuwe leden dient betaald te worden voor 25 september.

Kledij

Voor het deelnemen aan onze initiatietrainingen in september is het niet nodig om een judogi te dragen. Sportieve kledij is hiervoor voldoende. We raden wel een lange broek en lange mouwen aan. Judogi's kunnen via onze club aangekocht worden. Meer info hierover kan je vinden in het menu 'Algemeen' > 'Promo & uitrusting' (link).

Free Joomla templates by Ltheme