Aanpassen gegevens
Om ervoor te zorgen dat we steeds de correcte informatie hebben, vragen we u om wijzigingen van uw adres / e-mailadres / telefoonnummer door te geven via onderstaand formulier:

Alvast bedankt!

Tip: Wijzig ook uw gegevens via de website van Judo Vlaanderen (www.judovlaanderen.be). Zo blijven uw gegevens ook daar up-to-date.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Judoclub Kodokan Merchtem, Voorstehoeve 28 bus 1 te 1730 Mollem, bestuur@judomerchtem.be, voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie met als gevolg van uw inschrijving en voor direct marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op bestuur@judomerchtem.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op www.judomerchtem.be > Documenten > Algemene info.
Free Joomla templates by Ltheme